«Ναι» στον φόρο λίπους λέει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αρκεί να εξαιρεθεί το ελαιόλαδο και η βαζελίνη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm», ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι στα 77 του είναι θηρίο με ενδείξεις εφήβου. 

«Επειδή κατά καιρούς διαβάζω διάφορα καθάρματα προπαγανδιστικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ - στην «Αυγή» τα λένε αυτά, της οποίας αρχισυντάκτης και διευθυντής ήταν μέχρι προ ολίγου ο κ. Φίλης, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος είναι μάλλον υπέρβαρος - τον σχολιάζω πολύ μετριοπαθώς. Αυτοί γράφουν μεταξύ άλλων ότι εγώ, λέει, έχω σάκχαρο κλπ», ανέφερε και πρόσθεσε: «Εγώ τους πληροφορώ για να σκάσουν ότι η χοληστερίνη μου είναι 120, δεν παίρνω κανενός είδος χαπάκια και το σάκχαρό μου είναι 9! Είμαι θηρίο στα 77 μου, έχω ενδείξεις εφήβου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο ίδιος τη χαρακτήρισε «βόμβα στα θεμέλια της Βουλής».

«Δεν σέβεται κανέναν, δεν σέβεται τίποτα, έχει παραβιάσει όλους τους κανονισμούς και όλους τους κανόνες», είπε και πρόσθεσε ότι «μεροληπτεί κτηνωδώς υπέρ του κόμματος που την ανέδειξε, ξεχνάει ότι και άλλοι την ψήφισαν και ασκεί ένα βασανιστικό, με σαδιστικό τρόπο, έλεγχο πάνω στις πράξεις και στα λεγόμενά τους».

Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε την άποψη πως μια επιχείρηση απομείωσης της σημασίας της Βουλής, είναι βόμβα στα θεμέλια των θεσμών μας. Και χαρακτήρισε «τρομερά επικίνδυνη» την κυρία Κωνσταντοπούλου. 

Όπως υποστήριξε, «πρέπει να απομακρυνθεί το ταχύτερο δυνατό από την προεδρία της Βουλής».

Ο κ. Πάγκαλος συμπλήρωσε:

Εγώ ήμουν 32 χρόνια στη Βουλή και δεν θυμάμαι ο πρόεδρος της Βουλής να είπε ποτέ «καθίστε κάτω» στον αρχηγό κόμματος και να σχολιάζει κάθε ομιλητή. Έχει κάνεις την εντύπωση ότι υπάρχει η κυρία Κωνσταντοπούλου κι όλοι οι άλλοι. Δεν είναι έτσι η Βουλή. Η συνήθεια να προεδρεύει συνεχώς, τι είναι αυτό το πράγμα; Τα άλλα μέλη του προεδρείου δεν υπάρχουν;».