Γράφει ο Ορέστης Αποστολόπουλος
 
Το νέο οργανόγραμμα του Μεγάρου Μαξίμου έδωσε η κυβέρνηση
 
Σύμφωνα με αυτό στο γραφείο του πρωθυπουργού απασχολούνται έξι άτομα ενώ στη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού υπό τον κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο, ανήκουν δύο συνεργάτες. 
 
Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης έχει δύο συνεργάτες το ίδιο και ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ
 
Στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον οποίο ανήκει και το γραφείο τύπου είναι προϊστάμενος ο Θοδωρής Μιχόπουλος ενώ απασχολούνται ακόμη πέντε συνεργάτες. 
 
Δυο συνεργάτες χειρίζονται τα social media του Πρωθυπουργού ενώ διευθυντής στο διπλωματικό γραφείο του πρωθυπουργού είναι ο κ. Βαγγέλης Καλπαδάκης, με τέσσερις συνεργάτες τους. 
 
Ο πρωθυπουργός στεγάζεται ως γνωστόν στο Μέγαρο Μαξίμου επι της Ηρώδου Αττικού 19. 
 
Στο Μαξίμου στεγάζονται και ο κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο κ. Φλαμπουράρης, ο κ. Κουικ και ο κ. Σακελλαρίδης. Οι οικονομικές υπηρεσίες του πρωθυπουργού καθώς και το διπλωματικό του γραφείου στεγάζονται σε κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών επί της Βασ. Σοφίας 15. 
 
Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς έχει το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ η γενική γραμματεία της κυβέρνησης υπό τον κ. Σπύρο Σαγιά στεγάζεται στη Βουλή. Ο κ. Τζανακόπουλος εκτός από το Μέγαρο Μαξίμου έχει γραφείο και τη Βουλή, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον κ. Νίκο Παππά
 
Τέλος το γραφείο του υπουργού Επικρατείας για την καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη, είναι επίσης στη Βουλή