current views are: 1

7 Απριλίου 2015
Δημοσίευση07:32

Ο Καμμένος «άδειασε» τον Σακελλαρίδη για τον ΦΠΑ

Κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά εμφανίστηκε ο Πάνος Κάμμενος, «αδειάζοντας» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. 

Δημοσίευση 07:32’
αρθρο-newpost

Κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά εμφανίστηκε ο Πάνος Κάμμενος, «αδειάζοντας» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. 

Κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά εμφανίστηκε ο Πάνος Κάμμενος, «αδειάζοντας» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και ενισχύοντας την… πολυφωνία στο εσωτερικό της κυβέρνησης. 

Όπως δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας «Στον Ενικό»:

Δεν πρόκειται να ανεβεί ο ΦΠΑ στα νησιά. Κι εμείς ως συγκυβερνήτες που ερωτηθήκαμε, συμφωνήσαμε. Η συμφωνία ήταν ότι δεν θα κάνουμε πίσω στον ΦΠΑ στα νησιά με τίποτα, ποτέ. Τέλος. Είναι απόφαση Τσίπρα και ημών.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδηςμιλώντας στον Real Fm, είχε επιβεβαιώσει τις συζητήσεις για αύξηση του ΦΠΑ σε κάποια νησιά. Εντούτοις, ξεκαθάρισε ότι το ζήτημα δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των μεταρρυθμίσεων που έχει υποβάλει η ελληνική κυβέρνηση.

«Από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης στη λίστα των μεταρρυθμίσεων που έχει υποβάλει δεν υπάρχει κάποια αύξηση του ΦΠΑ σε οποιοδήποτε νησί. Η συζήτηση είναι ανοικτή, αυτό που έχει πει δηλαδή και η κα. Βαλαβάνη και ο κ. Μάρδας, για κάποια συγκεκριμένα νησιά τα οποία δεν θα πλήττονταν οικονομικά και τουριστικά κυρίως, μέσα από την αύξηση του ΦΠΑ. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε υποβάλει τέτοιου τύπου πρόταση προς τους θεσμούς και προς το Brussels Group. Είναι ένα θέμα το οποίο είναι υπό ανοικτή διαβούλευση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον κ. Καμμένο γιατί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέει άλλα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απάντησε…«Ρωτήστε τον». 

Μια ωραία ατμόσφαιρα…


σχετικα αρθρα