Κοντά στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης βρέθηκε χθες η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, τηρώντας την υπόσχεση, που τους είχε δώσει κατά την τελευταία της επίσκεψη στις 31 Δεκεμβρίου 2014.

Τη συνόδευε η Αικατερίνη Καντεράκη, Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών, η οποία προσέφερε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τις πασχαλινές ανάγκες των παιδιών και των Μητέρων SOS, έπειτα από ενέργειες της Περιφέρειας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Την Περιφερειάρχη Αττικής και τη ΓΓ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών, υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS Αναστάσιος Βρεττός, ο Γεν. Διευθυντής, Γιώργος Πρωτόπαπας, o Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, Πέτρος Παπαδάκης και το Μέλος του Δ.Σ.  Δημήτριος Βάττης.

Στο σπίτι που βρέθηκε η Περιφερειάρχης μίλησε με τα παιδιά που της προσέφεραν μια μεγάλη πασχαλινή κάρτα, που είχαν ζωγραφίσει τα ίδια.

Τέλος η Περιφερειάρχης ανανέωσε την επιθυμία της σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία να στηρίζουν όποτε μπορούν την προσπάθεια των Παιδικών Χωριών SOS ενώ υπογράμμισε τη σημασία του έργου που επιτελούν τα Παιδικά Χωριά SOS.