Σφοδρή κριτική στην αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σχολιάζοντας παλαιότερη δήλωσή της.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm», ο κ. Πάγκαλος ανέφερε:

Λέγεται πως η κυρία Χριστοδουλοπούλου είπε ότι "θα πάρω τους μετανάστες στους διαδρόμους του υπουργείου". Τον κακό της τον καιρό και να μάθει να σέβεται τον Έλληνα πολίτη, που την έφερε σε αυτή τη θέση, την οποία κατέχει. Το υπουργείο δεν της ανήκει και πρέπει να το καταλάβει αυτό. Το υπουργείο ανήκει στον ελληνικό λαό και δεν μπορεί ο κάθε υπουργός να βάζει αυτούς που γουστάρει ή επιλέγει στους διαδρόμους του υπουργείου. Οι διάδρομοι του υπουργείου είναι για να κυκλοφορεί ο πολίτης, ο Έλληνας που κάνει τις δουλείες του και ο υπάλληλος.

«Αν λοιπόν θέλει να κάνει κάτι σαν φιλανθρωπικό δείγμα γραφής και να μας δώσει ένα παράδειγμα, να τους πάρει αυτούς στο σπίτι της. Να βάλει άλλους 30 Πακιστανούς, Αφρικανούς, να μείνουν εκεί προς το παρόν και να κοιμούνται. Γιατί δηλαδή πρέπει να μπουν στους διαδρόμους του υπουργείου; Δεν έχουν καμία δουλειά εκεί», σημείωσε και πρόσθεσε:

Αυτοί επειδή έχουν καταλάβει διάφορα δημόσια κτίρια και τα έχουν αχρηστέψει και τα έχουν καταστρέψει στο παρελθόν, ως δυνάμεις αγανάκτησης και αμφισβήτησης και συνεχίζουν να το κάνουν τώρα, καταστρέφοντας πανεπιστήμια, θεωρούν πως τα δημόσια αγαθά είναι προς καταστροφή. Όχι λοιπόν δεν είναι. Να τους πάρουν στο σπίτι τους και στις γειτονιές τους και στις πλατείες τους και στους δρόμους τους.