Καλημέρα σας και χρόνια πολλά. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί ο Γιώργος Παπαδάκης έχει, τελευταίως, χάσει πλήρως την ψυχραιμία του.
Νέο περιστατικό διαδραματίστηκε στον αέρα. Όχι με τον Άδωνη αυτή την φορά αλλά με έναν έρμο τηλεθεατή ο οποίος τόλμησε να στείλει μήνυμα και να ασκήσει κριτική! 

Αντιγράφω: «Η αποκάλυψη του Αλέξη Μητρόπουλου ότι δέχτηκε δολοφονική επίθεση τη μέρα που κατέθεσε ερώτηση για τη λίστα Νικολούδη, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αναστάτωση στο πάνελ του Γιώργου Παπαδάκη. Ωστόσο, ένας τηλεθεατής είχε διαφορετική άποψη... 

«Πάλι από τα σύννεφα μας κάνεις ότι έπεσες Παπαδάκη με τις δηλώσεις Μητρόπουλου; Καλά, πες μας και για τα βραδινά δελτία του σταθμού σου...», έγραφε το μήνυμα του τηλεθεατή που διάβασε ο παρουσιαστής στον αέρα.

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη:

«Έχετε πιει πολύ από το Πάσχα... Τι είναι αυτά που λέτε; Και βέβαια όλοι πέσαμε από τα σύννεφα. Το πρόβλημα καλέ μου φίλε δεν είμαι εγώ κι εσείς και αν με συμπαθείτε ή όχι, το θέμα είναι η πατρίδα η καημένη κι εδώ μας έκανε αποκαλύψεις ότι οι πολιτικοί όλων των κομμάτων τα παίρνουν και τα έβγαζαν έξω». 

Αγαπητέ κύριε συνάδελφε θα πρέπει να μας πεις ποιοι συγκεκριμένα τα έπαιρναν και τα έβγαζαν έξω. Γιατί το τσουβάλιασμα μόνο κακό κάνει. Δεν τα έπαιρναν όλοι, αλλά κάποιοι. Ονόμασε τους! γιατί αν δεν το πράξεις απλά δημιουργείς εντυπώσεις… 

Και να μην το κάνεις όπως εκείνο το περιβόητο φέρτε πίσω τα κλεμμένα! Γιατί ποτέ δεν τόλμησες, ποτέ να μας εξηγήσεις ποιοι έκλεψαν από πού. Γιατί σίγουρα κάποιοι έκλεψαν.   

Με εκτίμηση
Ο Θείος