«Γκαζοφονιάς» δήλωσε η Ραχήλ Μακρή και μάλιστα όπως είπε υπάρχουν φορές που οδηγεί και ακούει Παντελίδη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «You», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενη στον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, είπε ότι τον γνωρίζει ελάχιστα αλλά της αρέσει πολύ ως τύπος.

«Νομίζω πως η Βουλή απέκτησε και άλλη “ντίβα” μετά τη Ραχήλ, γιατί είναι κι αυτός αντισυμβατικός τύπος», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η κυρία Μακρή είπε:

Τη θεωρώ αδελφή μου! Έχω μια πολύ μεγάλη αγάπη για τη Ζωή. Βασικά μου αρέσουν οι έντιμοι άνθρωποι που έχουν καθαρό βλέμμα και καθαρή σκέψη. Πέρα από όλα αυτά είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερος και ευφυής. Αν συνεχίσουν όλοι αυτοί οι τσαμπουκάδες, το κανάλι της Βουλής θεωρώ πως θα έρθει πρώτο σε τηλεθέαση. Θα προτείνω στην Κωνσταντοπούλου, ως πρόεδρος του Κοινοβουλίου που είναι, να εισηγηθεί να βάλουν και διαφημίσεις μπας και βγάλουν και κανένα φράγκο να πληρώσουμε καμία υποχρέωση. (γέλια) Όχι διαφημίσεις με χορηγούς αλλά κοινωνικές. Το κανάλι της Βουλής έχει δικό του fan club, το παρακολουθεί κόσμος που πριν δεν το έβλεπε.

Σε άλλο σημείο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως ο σύζυγός της ήταν αυτός που την παρακίνησε να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ η ίδια τόνισε πως φοβάται τις πλαστικές και τα botox.

Ακόμη, δήλωσε πως «στους εργασιακούς χώρους όπου εργαζόμουν ως πιτσιρίκα» είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.