Γκάζια από τον Αντώνη Σαμαρά σε στενούς του συνεργάτες και τομεάρχες για την ενίσχυση της παρουσίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα τρέχοντα θέματα όχι μόνο της διαπραγμάτευσης αλλά και αυτού των μεταναστών και της κατάληψης της πρυτανείας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε εντονότερη παρουσία στην δημόσια συζήτηση και τη πλήρη αποδόμηση των κυβερνητικών θέσεων. Σε σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες ο πρόεδρος της ΝΔ απαίτησε την παρουσία στελεχών του οικονομικού επιτελείου σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά πάνελ, ενώ ζήτησε και την συμμετοχή τους στις ημερίδες και τα συνέδρια που οργανώνουν παραγωγικοί φορείς.

Στα αυτιά του Αντώνη Σαμαρά όμως τις τελευταίες ημέρες έχουν φτάσει και οι γκρίνιες στελεχών που αναφέρουν ότι δεν μπορεί η ΝΔ να ασκεί αντιπολίτευση μόνο με γραπτές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος και των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων. Επιπλέον γκρίνιες υπάρχουν και από στελέχη που θεωρούν ότι έχουν αποκοπεί από τον κεντρικό σχεδιασμό του κόμματος και που δηλώνουν σε κατ’  ιδίαν συζητήσεις ότι δεν έχουν καμία  ενημέρωση για την κεντρική γραμμή σε θέματα της επικαιρότητας. 

Γ.Γ