Με τίποτα δεν τον πάει τον Πάνο Καμμένο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης όπως είπε χθες κατά το δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Μπουτάρης αν και ζήτησε την στήριξη της κυβέρνησης στη δύσκολη μάχη που δίνει για την σωτηρία της χώρας, ωστόσο εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον υπουργό Άμυνας τα οποία δεν είναι και τόσο... θετικά.

Μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε τον κ. Καμμένο ως «χοντρό» και πρόσθεσε πως δεν τον πάει τόσο ώστε και κρεμασμένο να τον έβλεπε δεν θα του έκοβε το σκοινί! 

«Το 'χω ξαναπεί. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που παλεύουν να μας βγάλουν απ' το λούκι. Είχα πει ότι έχουμε συγκεκριμένη κυβέρνηση, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαια και η κυβέρνηση του χοντρού. Αυτόν τον Καμμένο παιδιά συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σχοινί, ένα πράγμα».

Αυτή η δήλωση προκάλεσε τόσο τα γέλια των παρευρισκομένων όσο και έντονες αντιδράσεις στα social media αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν τους χαρακτηρισμούς του κ. Μπουτάρη ως προσβλητικούς.

Α.Κ.