current views are: 1

30 Απριλίου 2015
Δημοσίευση11:25

Πολίτες στο γραφείο του Πανούση: Τα παράπονα και τα ερωτήματα

Την πρώτη ανοικτή επικοινωνία με τους πολίτες εγκαινίασε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Δημοσίευση 11:25’
αρθρο-newpost

Την πρώτη ανοικτή επικοινωνία με τους πολίτες εγκαινίασε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Την πρώτη ανοικτή επικοινωνία με τους πολίτες εγκαινίασε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου συναντήθηκε με πολίτες και συζήτησαν τόσο θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση, την πυρόσβεση, κατεστραμμένες περιουσίες, νέες δραστηριότητες της Αστυνομίας, παραχώρηση χρήσης εγκαταστάσεων και κτιρίων της Αστυνομίας για κοινωνικούς λόγους, όσο και ζητήματα ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Πανούσης, υποδέχθηκε τους πολίτες στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» και τους εξήγησε ότι η πρωτοβουλία του υπουργείου, που δεν υποκαθιστά τις υπάρχουσες δυνατότητες επικοινωνίας των πολιτών με την ΕΛ.ΑΣ., επιδιώκει το άνοιγμα στην κοινωνία, στη βάση της ειλικρίνειας. Διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο θα εξετάσει με προσοχή τα θέματα που θα του τέθηκαν, στα οποία θα απαντήσει και γραπτά.

Στο συνολό της η πολιτική ηγεσία του υπουργείου είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους πολίτες, προκειμένου να ακούσουν τα προβλήματα, τις επισημάνσεις και τις προτάσεις τους. 

«Κάνουμε άνοιγμα στην κοινωνία. Θέλουμε να σταθούμε δίπλα στον πολίτη και τα προβλήματά του. Αν δεν πιάσουμε τον παλμό της κοινωνίας, κινδυνεύουμε να γίνουμε γραφειοκράτες. Η πρωτοβουλία μας δεν είναι ούτε συγκυριακή, ούτε επικοινωνιακή. Εντάσσεται στο πλαίσιο οικοδόμησης μιας νέας σχέσης με τον πολίτη και συμφιλίωσης Αστυνομίας και κοινωνίας», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός.


σχετικα αρθρα