Τη θέση ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα πρέπει να πάει άμεσα σε διαδικασία εκλογής αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας διατύπωσε χθες ο πρώην στενός συνεργάτης του Τάκης Μπαλτάκος

Ο πρώην Γραμματέας της Κυβέρνησης, που αποπέμφθηκε μετά την αποκάλυψη των διαύλων που διατηρούσε με τη Χ.Α., εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος με τη θέση της «γαλάζιας» ηγεσίας ότι δεν πρέπει να εγερθεί θέμα αρχηγίας.

Το παράδοξο, ίσως, είναι ότι ενώ όλοι οι άλλοι καλούν τον κ. Σαμαρά να πάει στις κομματικές κάλπες με την προσδοκία ότι θα χάσει, ο Μπαλτάκος το κάνει γιατί εκτιμά ότι θα κερδίσει! «Να πάει άμεσα η ΝΔ σε ανοιχτή διαδικασία εκλογής αρχηγού. Ο Αντώνης Σαμαράς να πάρει ο ίδιος την πρωτοβουλία και να δρομολογήσει τη διαδικασία αυτή για να αναβαπτισθεί στην ψήφο των οπαδών του κόμματος. Η διαδικασία εκλογής αρχηγού θα επανασυσπειρώσει τον κόσμο της ΝΔ» επεσήμανε ο δικηγόρος στην εκπομπή του Π. Παναγιωτόπουλου (Kontra Channel), προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν βλέπει «να υπάρχουν σήμερα πρόσωπα έτοιμα να καθίσουν στην καρέκλα του Σαμαρά, κεντρώος πολιτικός είναι δύσκολο να εκλεγεί αρχηγός στη Ν.Δ.»

Τ.Τ.