Αιχμές για βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ως προς την υπόθεση με τα 80.000 ευρώ άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας

Σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κ. Μάρδας διερωτήθηκε εάν είναι ασύνδετα τα όσα διαδραματίσθηκαν αυτήν την εβδομάδα «με τα ανύπαρκτα 80.000 ευρώ» και οι βολές εναντίον του, από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που, όπως υποστηρίζει, πρωτοεκδηλώθηκαν στη Βουλή πρόσφατα. 

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην εφημερίδα που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα λέγοντας πως «δεν έχει το παραμικρό γραπτό στοιχείο» και υποστήριξε πως «η όλη "αποκάλυψη" βασίσθηκε σε πληροφορίες που δόθηκαν τηλεφωνικά».

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Μάρδα

Περί μεταφοράς 80.000 ευρώ, τον Μάρτιο, στο Λουξεμβούργο!!!

.... και οι επιθέσεις συνεχίζονται

Πριν δυο ημέρες η Εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» φωτογράφιζε κατά πολλούς, το άτομό μου ως εκείνο που μετέφερε μέσω Eurobank 80 χιλιάδες ευρώ, στο Λουξεμβούργο τον Μάρτιο του 2015. Η Bild με ονομάτισε! Όλα τα ανωτέρω θα μπορούσαν να θεωρηθούν (τουλάχιστον) ανακρίβειες, που αποδεικνύονται, εκτός των άλλων γραπτών στοιχείων (κινήσεις λογαριασμών, «πόθεν έσχες» που κατατέθηκε στη Βουλή στις 27/4 με κινήσεις λογαριασμών έως τις 24/4) από μια απλή βεβαίωση της τράπεζας Eurobank. Η τελευταία θα σταλεί σε όλους του Βουλευτές.

Το εντυπωσιακό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ένα. Η εφημερίδα, απ’ όσο έμαθα δεν έχει το παραμικρό γραπτό στοιχείο για τα ανωτέρω και η όλη «αποκάλυψη» βασίσθηκε σε πληροφορίες που δόθηκαν τηλεφωνικά!!!

Οι προσωπικές βολές εναντίον μου, από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που πρωτοεκδηλώθηκαν στη Βουλή πρόσφατα και τα όσα διαδραματίσθηκαν αυτήν την εβδομάδα με τα ανύπαρκτα 80 χιλιάδες ευρώ είναι άραγε ασύνδετα; 

Τα συμπεράσματα δικά σας!