current views are: 1

7 Μαΐου 2015
Δημοσίευση07:16

Σκληραίνει η κόντρα Διαμαντόπουλου- Πανούση

Καλά κρατεί η κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου τόσο μέσω συνεντευξέων όσο και μέσω αναρτήσεων στα social media.

Δημοσίευση 07:16’
αρθρο-newpost

Καλά κρατεί η κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου τόσο μέσω συνεντευξέων όσο και μέσω αναρτήσεων στα social media.

Καλά κρατεί η κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου τόσο μέσω συνεντευξέων όσο και μέσω αναρτήσεων στα social media.

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος άσκησε σκληρή κριτική στον υπουργό για την δηλωσή σχετικά με το μέλλον του παιδοκτόνου.

«Όταν ένας υπουργός “ταΐζει”-μέσω της ευκολίας με την οποία αποδέχεται την ύπαρξη αυτοδικίας-το πιο συντηρητικό και εκδικητικό κομμάτι της κοινωνίας, αναγκάζοντας συντρόφους να αρθρογραφούν με τέτοιο περιεχόμενο σε φίλια μέσα τότε δεν ψιχαλίζει» έγραψε ο κ. Διαμαντόπουλος, κάνοντας retweet σε ένα άρθρο με τίτλο «Αρκετά, κύριε Πανούση».

Και πρόσθεσε: «Αφήνω στη κρίση σας την αναπόφευκτη σύγκριση μεταξύ των δύο αλλά και υπενθυμίζω τις τοποθετήσεις του Πανούση σε σημεία που είχε επιλέξει η αντιπολίτευση για να ασκήσει “αντιπολίτευση” στο πιο προοδευτικό νομοσχέδιο υπούργειο Δικαιοσύνης που είχε κατατεθεί τα τελευταία χρόνια».

Εν τω μεταξύ, με κείμενό του με τίτλο «Νηφάλια», ο Γιάννης Πανούσης εξήγησε χτες μέσω Facebook την θέση του και άφησε αιχμές σημειώνοντας ότι «Μερικοί “δικαιωματίες” βρίζουν χυδαία και λιντσάρουν όποιον κάνει χρήση του δικαιώματος διαφωνίας. Έλεος».

Παράλληλα, με συνέντευξή του, ο κύριος Πανούσης αναφέρθηκε ονομαστικά στον Βαγγέλη Διαμαντόπολο, λέγοντας πως μαζεύει υπογραφές για να τον διώξει ο πρωθυπουργός από την κυβέρνηση, για να έρθει νέα ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έγραψε: «Ο-κατά τα άλλα-νηφάλιος αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη μέσα στον πανικό,που του έχει προκληθεί από τις αντίδρασεις σε δηλώσεις και πράξεις του έφτασε σε συνέντευξη του να δηλώσει πως έχω ζητήσει την συλλογή υπογραφών για την αποπομπή του… Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην».


σχετικα αρθρα