Σε γαλάζια χέρια πέρασε η διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος καθώς νέος Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής εξελέγη ο 39χρονος Γιώργος Στασινός, εξέλιξη ιδιαιτέρως ικανοποιητική για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μία συγκυρία όπου η νέα κυβέρνηση επιδιώκει να ρίξει γέφυρες, μεταξύ άλλων και μέσω της επιλογής Σπίρτζη για το αρμόδιο υπουργείο. 

Η εκλογή Στασινού αποτέλεσε πάντως, αφορμή και για μηνύματα προς εσωκομματικούς αποδέκτες από το γραμματέα της Ν.Δ Ανδρέα Παπαμιμίκο και δη κατά όσων γαλάζιων επιμένουν στην τήρηση αυστηρής επετηρίδας, με μία λογική ιδιοκτησιακή, χωρίς να δίνουν ευκαιρίες στους νεότερους. 

Προφανώς το μήνυμα Παπαμιμίκου δεν περιορίζεται μόνον στο ΤΕΕ αλλά και στο κόμμα. Ειδικότερα σε ανάρτησή του στο facebook, ο Γραμματέας της ΝΔ ανέφερε:

«Όσο και αν το θέλουν κάποιοι να παραμένουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους αλλά και να υπονομεύουν οτιδήποτε φρέσκο, όταν είσαι νέος, ικανός και δουλεύεις σκληρά στο τέλος πάντα πετυχαίνεις. Συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό».