Στην κριτική που άσκησε ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης σχετικά με το λείψανο της Αγίας Βαρβάρας, απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε «καλύτερα να προσκυνάς το λείψανο της Αγ. Βαρβάρας κύριε Φίλη, παρά τα λείψανα από τα NH90» και παρέθεσε έναν σύνδεσμο της ιστοσελίδας olympia.gr.

Σε σχέση με το δεύτερο μέρος της ανάρτησής του και συγκεκριμένα τα «NH90», ο κ. Καμμένος προφανώς αναφέρεται σε μία εκ των υποθέσεων για τα εξοπλιστικά που είχε στείλει στον εισαγγελέα τον περασμένο Μάρτιο η οποία και αφορούσε την αγορά από τις Ένοπλες Δυνάμεις των ελικοπτέρων ΝΗ90.  

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φίλης μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, είπε πως πρόκειται για εμπόριο λειψάνων και είπε χαρακτηριστικά: «Η Αγία Βαρβάρα δεν έχει ανάγκη τον κ. Καμμένο να της αποδώσει τιμές αρχηγού κράτους».

«Άλλο πράγμα τα λείψανα στην εκκλησία και άλλο πράγμα τα λείψανα στον Άγιο Σάββα» υπογράμμισε και για τον κ. Καμμένο πρόσθεσε πως με την πράξη αυτή «συνθηκολόγησε με τον αναχρονισμό».