Με το ριάλιτι σόου των «Καρντάσιανς» παρομοίασαν την περίπτωση της ελληνικής διαπραγμάτευσης οικονομικοί αναλυτές στην πρωινή εκπομπή του CNBC τονίζοντας ότι «στην αρχή ήταν ενδιαφέρον και διασκεδαστικό, αλλά τώρα το «κοινό» το έχει βαρεθεί και είναι πια.. πασέ»!

Οπως επεσήμανε ο οικονομικός αναλυτής της εκπομπής Sqwak Box, όσο οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της συνεχίζουν όλον αυτόν τον καιρό, θυμίζουν «κακά τηλεοπτικά ριάλιτι»

Ο ίδιος υπογράμμισε: «Από την στιγμή που ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις τον Φεβρουάριο, εξακολουθούν να βρίσκονται σε μια ιδίαιτερη φάση, πότε μέσα και πότε έξω από την επικαιρότητα, ενώ η ανησυχία για το πως θα εξελιχθεί το ζήτημα πλέον κορυφώνεται». 

«Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι λίγο σαν τις «Καρντάσιανς». Αρχικά ήταν πολύ ενδιαφέρον να την παρακολουθεί κανείς, αλλά τώρα οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί και το όλο πράγμα είναι πλέον «πασέ» επεσήμανε ο οικονομικός αναλυτής της εκπομπής, προσθέτοντας ότι οι πιστωτές έχουν αντιληφθεί ότι αν οι έλληνες προχωρήσουν σε κούρεμα ή καθυστερήσουν μια δόση, αυτό δεν θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην Ευρωπαϊκή οικονομία. Οι μόνοι που θα πληγωθούν από αυτό θα είναι οι Ελληνες.