Ένα μοναδικό, μέχρι σήμερα, επίτευγμα πέτυχε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η ΟΝΝΕΔ στη νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Ο Κυρανάκης είναι ο μόνος μέχρι σήμερα Πρόεδρος στην ιστορία του ΕΛΚ που πέτυχε να επανεκλεγεί για δεύτερη θητεία, ενδεικτικό της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει από τις νεολαίες των ευρωπαϊκών κομμάτων της κεντροδεξιάς.

Τον κ.Κυρανάκη στήριξαν στο 10ο συνέδριο της νεολαίας του ΕΛΚ οι νεολαίες πολλών χωρών ενώ εξασφάλισε και την ισχυρή στήριξη των κεντροδεξιών νεολαίων της νότιας ευρώπης. Στο συνέδριο της νεολαίας του ΕΛΚ συμμετείχαν 218 εκπρόσωποι από 53 πολιτικές νεολαίες και 37 χώρες της ευρύτερης ευρωπαϊκής οικογένειας. 

«Το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας του συνεδρίου του YEPP επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των νέων της Ευρώπης τόσο στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Κυρανάκη για την προσφορά και το έργο του στην Προεδρεία της Νεολαίας του ΕΛΚ τα τελευταία δύο χρόνια, όσο και στην ΟΝΝΕΔ για την σταθερή και δυναμική παρουσία της στα διεθνή φόρα”, ανέφερε η ΟΝΝΕΔ σε ανακοίνωση της.

T.T