Νέα επίθεση εναντίον του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm», ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε τον κ. Βαρουφάκη «γελοίο υποκείμενο, το οποίο έγινε υπουργός Οικονομικών της κατακαημένης πατρίδας μας».

«Πρόκειται για ανερμάτιστο, άσχετο άνθρωπο, πότε λέει το ένα και πότε λέει το άλλο. Ο άνθρωπος εξεδιώχθη από τις διαπραγματεύσεις για να υπάρξει συμφωνία, παραμένει υπουργός Οικονομικών και δεν έχει το φιλότιμο να σηκωθεί να παραιτηθεί και μας λέει "με τον Ευκλείδη είμαι αδερφός’’», είπε και πρόσθεσε:

Τον διώχνουν κλοτσηδόν και με ροχάλες και με φτυσίματα! Γίνεται ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη και παγκοσμίως, τον κοροϊδεύει ο παγκόσμιος Τύπος και στην Ελλάδα πάει να φάει στα Εξάρχεια για να τον ξαναβάλει η επικαιρότητα στην πρώτη σελίδα. Είναι νούμερο άνευ προηγουμένου, στερείται παντελώς σοβαρότητας και τον άνθρωπο αυτό μου ζητάτε εσείς να παραδεχτώ σαν εκπρόσωπο της Ελλάδας, ο οποίος κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις σε μια δύσκολη στιγμή.

Όσον αφορά στη διαπραγμάτευση και τη στάση της κυβέρνησης, ο κ. Πάγκαλος σημείωσε ότι η φιλολογία περί δημοψηφίσματος είναι «απάτη», ενώ σημείωσε: «Αν η Βουλή εγκρίνει τη συμφωνία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να απαλλαγούμε από τον κ. Τσίπρα. Θα έχουμε Τσίπρα και ξερό ψωμί».