Σφοδροί διαξιφισμοί μεταξύ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτη και του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου σημειώθηκαν στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Μνημόνια.

Ο κ. Λοβέρδος επιτέθηκε στην κυρία Κασιμάτη κάνοντας λόγο για «γενιτσαρισμό». «Η κυρία Κασιμάτη υπήρξε ακραία υποστηρίκτρια του Παπανδρέου... Επειδη αυτά που ακούστηκαν δεν συνομολογούνται με την πολιτική σας, οι φωνές του γενιτσαρισμού... Προτείνουμε να συνεκτιμήσετε» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι «βάλατε εισηγήτρια μια γενίτσαρο, την θερμότερη υποστηρίκτρια του Παπανδρέου».

Η κυρία Κασιμάτη απάντησε ότι «γνωρίζουν πολύ καλά ο ελληνικός λαός και οι 25.000 ψηφοφόροι μου ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν επάγγελμα. Αρκετά με την καραμέλα της υποστήριξης του Παπανδρέου, υπήρξα μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και ήμουν η πρώτη που αποχώρησε το 2010 εξαιτίας του Μνημονίου. Αλλά οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, του ψευδώνυμου ΠΑΣΟΚ έχουν ηδη απαντήσει...».

«Θα στείλετε τον Παπανδρέου στο κρατητήριο; Η φανατικότερη υποστηρίκτρια του Παπανδρέου;» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος, με τη συνάδελφό του να του απαντά «έτσι θα γίνετε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;».   

 

Π.Τ.