Μια σύσκεψη για την αλιεία στην Φθιώτιδα εξελίχθηκε σε... μεγάλη διαμάχη ανάμεσα στον δήμαρχο της Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο και τον... συνονόματό του ξάδελφο Απόστολο Γκλέτσο, περιφερειακο σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας με την Ελληνική Αυγή.

'Οπως αναφέρει το lamiastar.gr, το συμβάν σημειώθηκε στο δημαρχείο της Στυλίδας και ενώ η σύσκεψη βρισκόταν σε εξέλιξη και ξεκίνησε όταν ο ξάδελφος ξεκίνησε να κάνει ερωτήσεις ερωτήσεις στην εκπρόσωπο του λιμεναρχείου Στυλίδας σχετικά με τους ελέγχους που διενεργούνται.

Με αφορμή αυτή την κίνηση του ξάδελφού του, ο δήμαρχος άρχισε να φωνάζει, του τόνισε ότι του «κάνει ανάκριση» και ακόμα μεγαλύτερη ένταση προκλήθηκε όταν ο έτερος Γκλέτσος βάλθηκε να κριτικάρει το έργο της δημοτικής αρχής. 

«Σήκω φύγε εσύ που θα κριτικάρεις το έργο της δημοτικής αρχής και θα ανακρίνεις αξιωματικό του λιμενικού» άρχισε να φωνάζει ο δήμαρχος και φώναξε στον συνόνοματό του να φύγει από την αίθουσα.

Ωστόσο, λίγο αργότερα αποχώρησε ο ίδιος, για να επιστρέψει λίγο αργότερα, καλώντας τον να βγουν μαζί έξω από την αίθουσα συνεδρίασης, εκεί όπου, όπως καταγγέλλει ο σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής προπηλακίστηκε από τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του. 

Δείτε το βίντεο: