Βαριές εκφράσεις αντάλλαξαν ο Γιώργος Ρωμανιάς και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Το... κακό άρχισε όταν ο γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων αντέδρασε γιατί ο βουλευτής της ΝΔ δεν τον άφηνε να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του. «Πραγματικά με έσκασε! Δεν με αφήνει να το πω», είπε ο κ. Ρωμανιάς και απευθυνόμενος στον κ. Γιακουμάτο συνέχισε: «Για αυτό βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι. Και θα βρίσκεστε συνέχεια αν δεν καταλάβατε τι κάνετε», για να πάρει την απάντηση «Μέχρι το Σεπτέμβρη ψάξε πολιτική στέγη, θα δεις τι θα γίνει».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Γιώργος Αυτιάς: «Πάμε σε ένα διάλειμμα μην πάθει τίποτα ο Ρωμανιάς σήμερα», είπε προσπαθώντας να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα, αλλά μάταια.

«Ρε γ@@το, δεν θα με αφήσει να τελειώσω!», αντέδρασε ξανά ο κ. Ρωμανιάς όταν τον διέκοψε ο κ. Γιακουμάτος, με τον παρουσιαστή να μπαίνει ανάμεσά τους για να τους ηρεμήσει. «Είσαι βαλτός για να ρίχνεις τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας!», είπε έξαλλος ο γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων που συνέχισε «Βούλωσέ το επιτέλους! Βούλωσέ το να το ακούσεις».

Εκεί αντέδρασε ο βουλευτής της ΝΔ απαντώντας σε έντονο ύφος «Το ''βούλωσέ το'' στη γυναίκα σου. Το ''βούλωσέ το'' αλλού. Λες ψέμματα ανελλιπώς!»...