Η χθεσινή εκδήλωση της ΔΑΠ του Πολιτικού συνιστά ένα σαφές πλήγμα για την ηγεσία του κόμματος.Δεν είναι μόνον ότι η φοιτητική νεολαία της Ν.Δ αποφάσισε να ανοίξει πρώτη το διάλογο για το τί συμβαίνει στην κεντροδεξιά παράταξη και για τις πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναληφθούν.

Δεν είναι μόνον ότι σε αυτή την εκδήλωση προσκλήθηκαν και μίλησαν η, κατά τα σενάρια, βασική αμφισβητίας της ηγεσίας Σαμαρά κ. Ντόρα Μπακογιάννη ή ο ακραιφνής καραμανλικός, με συχνές αιχμές προς την ηγεσία, κ. Ευάγγελος Αντώναρος.

Είναι και ότι στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και ο Γραμματέας του κόμματος της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, θέλοντας να καταδείξει τη βούλησή του να συνομιλεί με το σύνολο των στελεχών του κόμματος.

Ωστόσο, η επιλογή αυτή του κ. Παπαμιμίκου δεν προκάλεσε ακριβώς χαμόγελα κατανόησης στην ηγετική ομάδα περί τον Αντώνη Σαμαρά. Το αντίθετο συνέβη. Ο εκνευρισμός κτύπησε κόκκινο, ειδικά όταν οι προσπάθειες που έγιναν για να αποτραπεί η παρουσία του στην εκδήλωση συνάντησαν την άρνηση του Γραμματέα...  

Τ.Τ.