current views are: 3

27 Μαΐου 2015
Δημοσίευση11:54

Τσακωμός στον «αέρα» για Τσαπανίδου-Σκουρλέτη (Βίντεο)

Σύγκρουση στον αέρα για Τσαπανίδου και Σκουρλέτη, με τον υπουργ  Εργασίας να αφήνει αιχμές για πόλεμο από τα ΜΜΕ και την έμπειρη δημοσιογράφο να του απαντά για «ισοπέδωση». 

Δημοσίευση 11:54’
αρθρο-newpost

Σύγκρουση στον αέρα για Τσαπανίδου και Σκουρλέτη, με τον υπουργ  Εργασίας να αφήνει αιχμές για πόλεμο από τα ΜΜΕ και την έμπειρη δημοσιογράφο να του απαντά για «ισοπέδωση». 

Σύγκρουση στον αέρα για Τσαπανίδου και Σκουρλέτη, με τον υπουργό Εργασίας να αφήνει αιχμές για πόλεμο από τα ΜΜΕ και την έμπειρη δημοσιογράφο να του απαντά για «ισοπέδωση». 

Όλα άρχισαν όταν η Πόπη Τσαπανίδου επέμεινε στην ερώτηση τι θα γίνει με την 13η σύνταξη. «Επαναφέρετε το ερώτημα το οποίο έχω απαντήσει ήδη τρεις φορές πάρα πολύ αναλυτικά. Προφανώς έχετε τους λόγους σας, δικαίωμά σας, όπως δικαίωμα του δικού σας καναλιού και κάθε άλλου είναι να προσπαθούν -ταγμένα σε μια συγκεκριμένη επιχείρηση ενάντια στην κυβέρνηση- να δημιουργήσουν μια συγκεκριμένη εικόνα αρνητική για αυτή. Το γνωρίζουμε αυτό, τον έχουμε ζήσει πέντε χρόνια αυτόν τον πόλεμο από τα ΜΜΕ και έχουμε δείξει χαρακτηριστικά μεγάλης αντοχής», απάντησε έντονα ο κ. Σκουρλέτης ενώ όταν η Πόπη Τσαπανίδου είπε πως είναι κουραστικό πια το επιχείρημα του πολέμυο που δέχεται η κυβέρνηση από τα ΜΜΕ ο Πάνος Σκουρλέτης απάντησε: «Αν έχετε κουραστεί, να μην το κάνετε». 

Ο υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ των μεγάλων ΜΜΕ που αποσιωπούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα πραγματικά δράματα, όπως είπε, και ξαφνικά ανακάλυψαν μεμιάς όλα τα προβλήματα στην υγεία, με δεδομένο ότι αυτοί που τα ανακάλυψαν, τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης, υπερασπίστηκαν τη μνημονιακή πολιτική που οδήγησε την υγεία στα σημερινά χάλια.

 


σχετικα αρθρα