Τραπέζι δεκαπέντε γαλάζιων βουλευτών στο οποίο παρέστη και ο Κώστας Καραμανλής, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Ραφήνα.
 
Το δείπνο οργανώθηκε απο τον βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ, Τιμολέων Κοψαχείλη και κράτησε περισσότερο απο τέσσερις ωρες. Η συζητηση ηταν στο μέτρο του δυνατού, το λιγοστό πολιτική, καθως ο κ. Καραμανλής, αποφεύγει τα πολιτικά σχόλια, ειδικά σε τέτοιες συνάξεις, με τη μόνη αναφορά του πρώην προέδρου της γαλάζιας παράταξης να αφορά την πορεία των διαπραγματεύσεων της κυβερνησης με τους δανειστές.
 
«Ο Τσιπρας προσγειώθηκε στην πραγματικότητα, ωστοσο οι βουλευτές του δεν έχουν επαφή με τη πραγματικότητα» φέρεται να είπε ο κ. Καραμανλής ενω το υπόλοιπο μέρος της συζήτησης περιλάμβανε ιστορίες αλλά και σχόλια για το ποδόσφαιρο, με έμφαση στην πορεία του Παναθηναϊκού, με τον πρώην πρωθυπουργό να μην κρύβει τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα, δεδομένου ότι πριν από λίγες μέρες παρακολούθησε απο κοντά την αγαπημένη του ομάδα στο γήπεδο της Λεωφόρου.
 
Στο τραπέζι σερβιρίστηκε λαγός στιφάδο, που έφερε ο οικοδεσπότης βουλευτής απο τα Γρεβενά και πίτες που έφτιαξε η βουλευτής Καστοριάς Μαρια Αντώνιου. Στο τραπέζι ηταν επισης οι Στ. Καλαφάτης, Κ. Κουκοδήμος, Μ. Χαρακοπουλος, ο Χρ. Κελλας, Μαρια Αντωνιου, Χρ. Μπουκωρος, Γ. Στέλιος και άλλοι, οπως και ο πρώην βουλευτής Λ. Τσαβδαρίδης.
 
 
Π.Ρ.