Περιοδεία στους νομούς Πρέβεζας και Λευκάδας έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ, την επόμενη της προσυνεδριακής Συνδιάσκεψης Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Νωρίς το πρωί, ο Αντώνης Σαμαράς ήπιε καφέ με κομματικά στελέχη και πολίτες στο κέντρο της πόλης της Πρέβεζας και στη συνέχεια μετέβη στη Λευκάδα, με πρώτο σταθμό την Ιερά Μονή της Φανερωμένης.

Εκεί τον υποδέχθηκαν οι μοναχοί, τον ξενάγησαν στο καθολικό και στο μουσείο του μοναστηριού και ακολούθησε το παραδοσιακό κέρασμα στο αρχονταρίκι του Μοναστηριού.

Η υπερμάχος Θεοτόκος χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ, σήμερα του ειπε ο ηγούμενος της ιστορικής Μονής, στον οποίο ο κ. Σαμαράς, του σύστησε τον τομεάρχη Παιδείας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Θεόδωρο Φορτσάκη που τον συνόδευε.

Τελευταίος σταθμός του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν τα παραλιακά καταστήματα και η αγορά της Λευκάδας, όπου μίλησε με κόσμο και καταστηματάρχες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου και των προοπτικών που υπάρχουν στον τομέα αυτό. 

Π. Ρ.