Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έψαξε ενδελεχώς για τον ρόλο κάποιων στελεχών στη ΔΕΗ

Μαθαίνω, λοιπόν, ότι αρκετά στελέχη των προηγούμενων διοικήσεων είναι στο στόχαστρο του Υπουργού. Μεταξύ αυτών και ο γνωστός νομικός σύμβουλος, Αργύρης Οικονόμου. 

«Πάντως είναι απορίας άξιο» είπε ο κ. Λαφαζάνης σε στενό του συνεργάτη «πως αυτός ο άνθρωπος διατηρεί ακόμα τη θέση του από την στιγμή που έχει τεράστια ευθύνη για τις ποινικές διώξεις του Ζερβού»! 

Μάλιστα ο κ. Λαφαζάνης αναρωτήθηκε «ποια συμφέροντα άραγε είναι αυτά που τον κρατάνε ακόμα στη ΔΕΗ αφού εσχάτως κάποιοι εισηγήθηκαν να του δώσουν τον ρόλο του νομικού συμβούλου στο ΔΣ της ΔΕΗ». 

Ο κ. Λαφαζάνης ωστόσο έχει ήδη διαμηνύσει στο νέο πρόεδρο της επιχείρησης να λύσει άμεσα το θέμα και να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο. Την ίδια ώρα διέρρεαν πληροφορίες ότι ο κ. Οικονόμου επρόκειτο να δραστηριοποιηθεί σε άλλο μεγάλο κρατικό οργανισμό αλλά φαίνεται ότι η προσπάθεια ναυάγησε.

Έτσι τώρα η καυτή πατάτα είναι στα χέρια του προέδρου της ΔΕΗ ο οποίος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αγνοήσει τις οδηγίες του κ. Λαφαζάνη. Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι ο υπουργός έχει θέσει χρονοδιάγραμμα μέχρι τις 20 Ιουνίου!
Οψόμεθα… 

Με εκτίμηση
Ο Θείος