current views are: 1

11 Ιουνίου 2015
Δημοσίευση20:19

Τσίπρας, Βαρουφάκης, Κωνσταντοπούλου στη γιορτή της ΕΡΤ (φωτό)

Σε συγκινησιακά φορτισμένο αλλά και εορταστικό κλίμα, πραγματοποιείται στην Αγία Παρασκευή η συναυλία για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Δημοσίευση 20:19’
αρθρο-newpost

Σε συγκινησιακά φορτισμένο αλλά και εορταστικό κλίμα, πραγματοποιείται στην Αγία Παρασκευή η συναυλία για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Σε συγκινησιακά φορτισμένο αλλά και εορταστικό κλίμα, πραγματοποιείται στην Αγία Παρασκευή η συναυλία για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ,  παρουσία πλήθους κυβερνητικών στελεχών.

Η συναυλία ξεκίνησε με την ακρόαση του εθνικού ύμνου και ένα δυνατό χειροκρότημα από το πλήθος των συγκεντρωμένων συνόδευσε την προβολή βίντεο με τα πρώτα λεπτά της εκπομπής του νέου προγράμματος.

Στο Ραδιομέγαρο βρέθηκε και ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο οποίος συνομίλησε με τη νέα διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ενώ το παρών στη συναυλία έδωσε και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης (με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου και με σπορ εμφάνιση), η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός, κατέφθασε αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους του από τις Βρυξέλλες και τον υποδέχθηκαν ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης.

Το πλήθος ξεκίνησε να συγκεντρώνεται το απόγευμα μπροστά από το Ραδιομέγαρο, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της ΠΟΣΠΕΡΤ και οργανώσεων της Αριστεράς, που προσέδωσαν στην όλη συγκέντρωση, ένα έντονα αντιμνημονιακό κλίμα. Χαιρετισμό απηύθηναν βουλευτές , στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, του ΠΑΜΕ και συνδικαλιστές.

Παρούσα στην συγκέντρωση ήταν και αντιπροσωπεία των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών.

 

Β.Β.

 


σχετικα αρθρα