Επίθεση στον Γρηγόρη Ψαριανό εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή έπειτα από δηλώσεις του σε επαρχιακό τηλεοπτικό σταθμό πως κυρία Μακρή δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά.

Η κυρία Μακρή μιλώντας στον Αρτ 90,6 Fm ανέφερε ότι τον κ. Ψαριανό τον έδιωξαν από την Αριστερά και ντρέπονται για αυτόν σε αντίθεση με εκείνη που την δέχτηκαν χωρίς να ντρέπονται.

«Εγώ του θυμίζω ότι τον έδιωξαν από την αριστερά και ντρέπονται για αυτόν, ενώ εμένα με δέχτηκαν στην αριστερά και τον πληροφορώ ότι δεν ντρέπονται οι αριστεροί για εμένα και ούτε εγώ ντρέπομαι που είμαι βέβαια στην αριστερά. Οι άνθρωποι οι οποίοι μυρίζουν τα παλτά γυναικών βουλευτών, δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχολούμαστε και πάρα πολύ μαζί τους.»  

Επίσης η κυρία Μακρή ανέφερε ότι «νιώθω ελεύθερη μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ με τις συνιστώσες» ενώ σε ότ,ι αφορά στη διαπραγμάτευση εκτίμησε πως ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να βγει και να εξηγήσει το τί ακριβώς συμβαίνει και τι πρόκειται να γίνει. 

«Εγώ νομίζω ότι πρέπει να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός αν χρειάζεται να γίνει κάτι διαφορετικό. Δεν γνωρίζω αν θα προχωρήσουμε σε εκλογές. Αυτό πρέπει θα το αποφασίσει ο πρωθυπουργός. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να βγει ο πρωθυπουργός να μας πει τι ακριβώς συμβαίνει και το τι προτίθεται να γίνει»

 Α.Κ.