Γράφει ο Παναγιώτης Τζαννετάτος

Σφοδρή κόντρα με ύβρεις και χαρακτηρισμούς σημειώθηκε στους διαδρόμους της Βουλής, ανάμεσα στην εκπρόσωπο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και του βουλευτή του κόμματός τους, Δημήτρη Καμμένο. 

Αφορμή στάθηκε το άδειασμα των ΑΝΕΛ στον βουλευτή, για ανάρτηση που έκανε ο τελευταίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με φωτογραφία στην οποία επεικονιζόταν το Άουσβιτς με την επιγραφή «Μένουμε Ευρώπη».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της, την έπιασε από το πέτο του σακακιού και της είπε «Άντε από 'δω που σ'έχουμε και σε ταΐζουμε», ενώ -σύμφωνα με την ίδια- της απέδωσε και άλλους χυδαίους χαρακτηρισμούς που απευθύνονταν και στον Πρόεδρο του κόμματος.

Σύμφωνα με άλλη πηγή, μάλιστα, ο βουλευτής της είπε επίσης: «Κάνατε γαργάρα το μνημόνιο για να μη χάσετε τις καρέκλες σας». 

Η κυρία Χρυσοβελώνη, μιλώντας στο newpost, ανέφερε ότι πληροφορήθηκε την ανάρτηση του κ. Δημήτρη Καμμένου, από τον πρόεδρο των  Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο οποίος και της ζήτησε να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία το κόμμα αποστασιοποιείται από τον βουλευτή. «Μάλιστα, όταν την ολοκλήρωσα την έστειλα στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες προκειμένου να μου δώσει το πράσινο φως» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ. 

Το επεισόδιο ήταν τόσο έντονο που χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών της Βουλής για να αποτραπούν τα χειρότερα.