Θα βάλω σκουλαρίκι και θα κάνω τατουάζ την μελαγχολική κυρία στο δεξί μου μπράτσο! Αυτό είναι το στοίχημα μυστικοσυμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος προεξοφλεί το '¨όχι¨στη συναίνεση του Προέδρου της ΝΔ, κάνει έμμεση επίθεση στον Γιώργο Μπόμπολα και συνιστά στον Ντομινίκ Στρος Καν, στο Ράϊκερς, να... μην σκύβει για το σαπούνι.
Είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος σε άρθρο του στο antinews, μεταξύ άλλων γράφει:

Τι θέλουν οι άνθρωποι; Μια τόση δα «δεξιά Βάρκιζα» θέλουν, που λέει κι ο φίλος μου ο Παναγιώτης. Να παραδώσει τα όπλα ο Αντώνης και να αυτοχειριαστεί πολιτικά.
Είναι ένα σαραβαλιασμένο λεωφορείο μ’ όλους τους μνημονιακούς σκιντζήδες μέσα, που κατρακυλάει στην κατηφόρα με σπασμένα φρένα. Και του ζητάνε να τρέξει ν’ αρπαχτεί από την πόρτα και να πηδήξει κι αυτός μέσα, λίγο πριν φουντάρει η καθεστωτική μπακατέλα στο γκρεμό.
Ορισμένα μπετατζίδικα  montblanc της βαριάς προόδου και ατζέντηδες των σκουπιδιαραίων, κάθονται όλοι μέρα με τον φακό και το υποδεκάμετρο. Ψειρίζουν σαν τις μαϊμούδες το Ζάππειο 2 μπας και βρουν υπονοούμενο συναίνεσης στο μέγα θαύμα, που τσιμεντάρισε και φέτος το έλλειμμα στο 10%, εξακόντισε το χρέος και την ανεργία, ενώ η κοινωνία σύμπασα κάνει μακροβούτι στην ύφεση και στην κατάθλιψη.
Αυτοί, παίδες, δεν κάνουν ούτε για να βόσκουν πασχαλίτσες...
Αδέρφια, άμα συναινέσει στην φορομπηχτική, αντιαναπτυξιακή πολιτική τους, θα βάλω σκουλαρίκι και θα κάνω τατουάζ την μελαγχολική κυρία στο δεξί μου μπράτσο...
Στο ενδιάμεσο βέβαια,  οι γνωστοί επιτήδειοι, θέλουν να «δαγκώσουν» τις ιδιωτικοποιήσεις, να πάρουν κοψοχρονιά τα φιλέτα και να τα εκμεταλλευτούν ή να τα μοσχοπουλήσουν... Οι ύαινες, αδέρφια, έχουν μπει στην αυλή μας...
Όμως, αδέρφια είμαι πολύ στεναχωρημένος. «Κι αν η μισή μου καρδιά βρίσκεται, γιατρέ, εδώ πέρα», η άλλη μισή στον Ντομινίκ βρίσκεται. Άγριο πράγμα. Την μια να ξεκολλάς με κόπο απ‘ το πόδι σου τον Παπακωνσταντίνου, είχα ένα ζοχαδιακό γκριφόν που το ‘κανε αυτό, και να φωτογραφίζεσαι βγαίνοντας με την κυρά σου από Πόρσε Παναμέρα και τώρα να σου στέλνει φιλάκια ο «κακαράπης», που ΄λεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου, απ’ το απέναντι κελί. Ο παγκόσμιος σινιέ τοκογλυφικός «σοσιαλισμός» κρατάει την ανάσα του. Καλά ξεμπερδέματα, σύντροφε, και ποτέ, μα ποτέ, στο Ράϊκερς, μην σκύβεις για το σαπούνι. Πιάσε τοίχο.