Έναν... απρόσκλητο επισκέπτη είχε σήμερα το Προεδρικό Μέγαρο, την ώρα που οι διαβουλεύσεις στο εσωτερικό και ευρωπαϊκό μέτωπο είναι στην κορύφωσή τους.

Εκείνος δεν ήταν άλλος από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος έσπευσε στην Ηρώδου Αττικού, τη στιγμή μάλιστα που δημοσιοποιήθηκε η επικοινωνία Τσίπρα- Πούτιν, προκαλώντας ερωτήματα στους δημοσιογράφους που «έτρεχαν» να μάθουν τι θέλει ένας υπουργός στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών...

Ωστόσο, πηγές που γνωρίζουν πολλά για τις σημερινές διαβουλεύσεις σημείωναν με νόημα, ότι ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης εμφανίστηκε ξαφνικά.

Άλλωστε, δεν έχει τέτοια προβλήματα. Υλοποιεί κάθε αυθόρμητη σκέψη και παρόρμηση, όπως αποδεικνύει και το γεγονός ότι πήρε την πρωτοβουλία να μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ ήταν σε εξέλιξη εξαιρετικά κρίσιμες διαβουλεύσεις των πολιτικών αρχηγών.

Όπως μάθαμε, πέτυχε το συμβούλιο σε διάλειμμα λόγω της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον Φρανσουά Ολάντ. Μάλιστα, ο κ. Λαφαζάνης πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα, κάτι του είπε στο αυτί και δημιούργησε ένα μικρό πηγαδάκι με τους υπόλοιπους  και στη συνέχεια αποχώρησε.