Ένταση επικράτησε στην πρωινή εκπομπή του Mega ανάμεσα στον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Ζουράρι, τους δημοσιογράφους της εκπομπής αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή ο κ. Ζουράρις κλήθηκε να σχολιάσει την ελληνική πρόταση προς τους θεσμούς κα τη χθεσινή ψηφοφορία.

Όπως είπε ο κ. Ζουράρις πρόκειται για μια συμφωνία ανάγκης αφού όπως είπε «έχουμε διαρκή πόλεμο εδώ και 5 χρόνια από τους χρηματοκοπρίτες και χρηματοσυμμορίτες των Βρυξελλών».

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής Ιορδάνης Χασαπόπουλος, τον ρώτησε αν θα ψηφίσει τα μέτρα όταν έρθουν στη Βουλή, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απάντησε ότι θα δούμε.

Τότε ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν δηλαδή αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει τα μέτρα, για να πάρει την εξής απάντηση:

«Άκου να σου πω σε μια βλακώδη ερώτηση, υπάρχει πάντα και μια βλακώδης απάντηση. Η δική μου δηλαδή απάντηση θα είναι υποχρεωτικά βλακώδης».

Και πρόσθεσε:

«το έχω ξαναπεί. Δεν είμαι επιστημονική χαρτορίχτρα. Αυτές οι ερωτήσεις είναι για χαρτορίχτρες. Δεν είναι για επιστημολόγους της πολιτικής θεωρίας όπως είμαι εγώ». 

Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν για λίγο, οξύνθηκαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τον κ. Ζουράρι να δείξει σεμνότητα.

«Πείρατε το κενό στο 1 δισ. και το πήγατε στα 13 δισ. να είστε λίγο σεμνοί» είπε ο κ. Γεωργιάδης προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή των ΑΝΕΛ ενώ πρόσθεσε πως χάρη στις πλάτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ πέρασε η συμφωνία χθες.