Συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε σπίτι επιχειρηματία των βορείων προαστίων (για την ακρίβεια ιδιοκτήτη γνωστού ΙΕΚ) που τίμησε με την παρουσία του ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Το δείπνο όμως άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον από την στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτοι εκδότες. Ανάμεσά τους ο Σταύρος Ψυχάρης, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Αιμίλιος Λιάτσος και ο Γιάννης Βλαστάρης. Και φυσικά όλοι – μεταξύ άλλων βουλευτές του Πασοκ και της ΝΔ, αλλά και ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, είχαν καρφωθεί περιμένοντας τις κουβέντες που θα ανταλλάξουν Παπανδρέου - Ψυχάρης! Η νύχτα όμως περνούσε και οι δύο άνδρες δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα, ενώ το κλίμα σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ήταν αρκετά ψυχρό ανάμεσά τους. Αντίθετα ο πρωθυπουργός ήταν πολύ θερμός με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ανταλλάσοντας συχνά φιλοφρονήσεις και αστεία! Και είναι αλήθεια ότι ο πρωθυπουργός ποτέ δεν ήταν ευχάριστος με τους εκδότες του ΔΟΛ και του Πήγασου.

ΥΓ: Όπως αντιλαμβάνεστε, πρόκειται για άλλη μια επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Newpost.gr σύμφωνα με το οποίο το Μέγαρο Μαξίμου είναι σφόδρα ενοχλημένο από την στάση των Ψυχάρη- Μπόμπολα και μελατά τρόπους για να αντιμετωπίσει το θέμα...


ΠΗΓΗ: Enimerosi24.gr