Άγριος καυγάς ξέσπασε στο Twitter μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και του Ευάγγελου Αντώναρου για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Άντωναρος άρχισε πρώτος τα τιτιβίσματα επαινώντας τον πρόεδρο της ΝΔ σχτικά με τις απόψεις του και τη στάση του για να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του κόμματος τονίζοντας: «Απόλυτα σωστή η άποψη Μεϊμαράκη ότι τον Πρόεδρο τον εκλέγει η κομματική βάση κι όχι ο κάθε περαστικός. Είναι και πάγια δική μου άποψη». Το εν λόγω tweet ανήρτησε στον λογαριασμό του ο Άδωνις Γεωργιάδης γεγονός που προκάλεσε σωρεία σχολίων.

Στη συνέχεια λοιπόν ο κ. Αντώναρος έγραψε με αιχμές:

«Έπεσαν οι μάσκες. Σκυλιάζουν οι απο ακροδεξιά ορμώμενοι αλεξιπτωτιστές γιατί ο Μειμαράκης τόνισε ότι η ΝΔ θα ακολουθήσει τον μεσαιο δρόμο. Μάλλον δεν αντιλαμβάνονται ότι αναπαράγοντας σχόλια που τους εκφράζουν αποδεικνύουν πόσο αναιμική είναι η σχέση τους με τη Κεντροδεξιά».

Ο κ. Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να απαντήσει σημειώνοντας: Όσα και να γράφεις για μένα τα ανεβάζω, διότι δεν μπορείς να με βλάψεις. Ζήτα και κανένα συγγνώμη.

Και ο κ. Γεωργιάδης κατέληξε: Στην συζήτηση που άνοιξε περί Μεσαίου Χώρου, σέβομαι όλες τις απόψεις, αλλά είμαι Δεξιός! Τιμή μου και καμάρι μου και δεν ντρέπομαι για αυτό!

Αναλυτικά η συζήτηση

 

*Σημείωση σύνταξης newpost: Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να σταματήσουν εδώ...