Μέχρι και στο κοσμοπολίτικο Paris Match έφτασε η χάρη της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυς Μπαζιάνα, με το περιοδικό να αναφέρει ότι η όμορφη μελαχρινή γυναίκα ασκεί μεγάλη επιρροή στον άνδρα της, ωστόσο προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Το δημοσίευμα αναφέρεται στο χρονικό της σχέσης τους που χρονολογείται πολύ πίσω, από τότε που και οι δύο ήταν μαθητές στο Λύκειο Αμπελοκήπων, στην οικογένειά της με τα δύο παιδιά και το διάμερισμα στην Κυψέλη, ενώ σχολιάζει και το παρατσούκλι της ως η «Μπέτυ η κόκκινη». 

Η εφημερίδα πλέκει το εγκώμιο της πρώτης κυρίας λέγοντας χαρακτηριστικά:

Το πιο εκπληκτικό σχετικά με το πολιτικό πρόσωπο της 41χρονης Περιστέρας "Μπέττυς" Μπαζιάνα, είναι ότι είναι σιωπηλή. Όπως και πριν. Όπως πάντα. Αυτή η όμορφη νεαρή μελαχρινή με το οβάλ πρόσωπο, μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και μητέρα δύο αγοριών, αποφεύγει κάθε έκθεση στα ΜΜΕ, αφήνοντας τον Αλέξη, την παιδική της αγάπη, να παίρνει όλη τη λάμψη. Δύσκολο να πιστέψεις ότι η "Colombe" (περιστέρι στα γαλλικά), "Μπέττυ", έχει περάσει όλες τις έντονες εβδομάδες που προηγήθηκαν και δεν έχει πει ούτε μία λέξη, γιατί αυτή η ακτιβίστρια που μεγάλωσε στην Καρδίτσα, στον πυρήνα της αριστεράς, σε μία δεμένη οικογένεια, δε θα μπορούσε να παρακολουθεί την προσπάθεια μίας βίαιης ενορχηστρωμένης ανατροπής του συντρόφου της χωρίς να σπαράξει η καρδιά της.