«Αν δεν κάνω λάθος, ο κηπουρός του πρωθυπουργού δεν είναι μέλος της κυβέρνησης και, αν δεν κάνω λάθος, ο κ. Φλωρίδης δεν γεννήθηκε υπουργός» δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Free Sunday» σχολιάζοντας τα περί «κηπουρών στην κυβέρνηση», που είπε πρόσφατα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.
Απάντησε και στις αιχμές του Μ. Χρυσοχοΐδη ότι η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύτηκε σωστά με τους δανειστές πριν από ένα χρόνο: «Το να πω εγώ σήμερα αν η κυβέρνηση έπρεπε ή μπορούσε να διαπραγματευτεί καλύτερα πριν από ένα χρόνο θα με καθιστούσε σχολιαστή και όχι κυβερνητικό στέλεχος που θέλει να δει τη χώρα του να πηγαίνει μπροστά» τόνισε.

Ο κ. Γερουλάνος για την συναίνεση είπε ότι «η ΝΔ ελπίζει στην αποτυχία της Ελλάδας”. “Επενδύει σε ένα σενάριο καταστροφής, από το οποίο ελπίζει να “καρπωθεί” πολιτικά οφέλη” τόνισε. “Όμως οι εποχές που ο θάνατος της κυβέρνησης ήταν ζωή της αντιπολίτευσης έχουν παρέλθει. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι μόνο αυτός ο δρόμος θα μας βγάλει από την κρίση και ότι ο Σαμαράς δεν έχει κάτι καλύτερο να προτείνει, γι’ αυτό και θα τιμωρήσει όποιον επενδύει στην αποτυχία της χώρας». Τι ωραία ατμόσφαιρα που είναι στην κυβέρνηση του Γιώργου!


ΠΗΓΗ: Zoomnews.gr