current views are: 5

4 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση17:35

Γκρίνια στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ για Πανούση – Μηλιός: Συλλέγονται υπογραφές για να φύγει

Μία… είδηση έδωσε σήμερα μέσω του λογαριασμού του στο Facebook το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός.

Δημοσίευση 17:35’
αρθρο-newpost

Μία… είδηση έδωσε σήμερα μέσω του λογαριασμού του στο Facebook το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός.

Μία… είδηση έδωσε σήμερα μέσω του λογαριασμού του στο Facebook το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιόςγια τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, την ώρα που το θέμα συζητήθηκε εκτενώς και στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος που συνεδρίασε σήμερα.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του, συλλέγονται  υπογραφές κατά της συμμετοχής του κ. Πανούση στην κυβέρνηση.

Αναλυτικά η ανάρτησή του κ. Μηλιού:

Μαθαίνω ότι συλλέγονται υπογραφές κατά της συμμετοχής του κ. Πανούση στην κυβέρνηση. Καθώς όμως ο κ. Πανούσης δεν αυτοδιορίστηκε, η παρουσία του στην κυβέρνηση αποτελεί απλό σύμπτωμα μιας βαθύτερης αιτίας. Θα ασχοληθούμε ποτέ με τις βαθύτερες αιτίες της σημερινής κατάστασης; Δεν μπορώ να δώσω άλλοθι για ό,τι συμβαίνει στοχοποιώντας ένα μόνο πρόσωπο, ενώ είναι ξεκάθαρη η διαφωνία μου μαζί του.

 

Μαθαίνω ότι συλλέγονται υπογραφές κατά της συμμετοχής του κ. Πανούση στην κυβέρνηση. Καθώς όμως ο κ. Παρούσης δεν αυτοδι…

Posted by Γιάννης Μηλιός on Tuesday, 4 August 2015

«Γκρίνια» και στην Πολιτική Γραμματεία

Οι αντιδράσεις όμως δεν περιορίστηκαν στην ανάρτηση του κ. Μηλιού. Στην σημερινή Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε για το έκτακτο συνέδριο, ακούστηκαν αρκετές φωνές κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή τις παρεμβάσεις και τις συνεντεύξεις του τόσο κατά του Γιάνη Βαρουφάκη όσο και για τα εσωκομματικά.

Στη σημερινή συνεδρίαση που διήρκησε αφορούσε το έκτακτο συνέδριο και διήρκεσε περίπου δύο ώρες, δεν ελήφθη καμία απόφαση ωστόσο εγκαινιάστηκαν τυπικά οι προσυνεδριακές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες θα ενταθούν μετά τις 15 Αυγούστου. 


σχετικα αρθρα