Αφού πέρασαν οι ώρες και πλησιάζουμε στην καθορισμένη έναρξη της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής και παρά το γεγονός ότι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης έκανε ολόκληρη... εκστρατεία μαζεύοντας μάλιστα υπογραφές για να μπορέσει να μπλοκάρει τα σχέδια της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η Πρόεδρος τελικά κατάφερε να φέρει τα πράγματα στα... μέτρα της. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία του κ. Φίλη, οι υπηρεσίες τη Βουλής επικοινώνησαν με τους υπογράφοντες την αίτηση, κατόπιν εορτής και τους ρώτησαν τί ώρα θέλουν να συγκληθεί η Διάσκεψη.

Τα μέλη εξέλαβαν αυτό το ερώτημα ως ειρωνεία εκ μέρους του Προεδρείου καθώς όπως σημείωναν, το αίτημα έχει πρωτοκολληθεί εδώ και 5μιση ώρες χωρίς να λάβουν καμία απάντηση.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε γράψει το newpost.gr, ο Νίκος Φίλης ανέλαβε πρωτοβουλία συνεννόησης με τα κόμματα και 12 βουλευτές που μετέχουν στη Διάσκεψη, υπέγραψαν και απέστειλαν επίσημο αίτημα στην κυρία Κωνσταντοπούλου, ζητώντας να συνεδριάσει το όργανο το μεσημέρι ή νωρίς το απόγευμα και να ξεμπλοκάρει η διαδικασία. 

TAGS