current views are: 2

13 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση06:20

Ο Άδωνις στηρίζει την Ζωή και τα βάζει με τον Τσίπρα

Πυρά κατά του Πρωθυπουργού στηρίζοντας την… Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δημοσίευση 06:20’
αρθρο-newpost

Πυρά κατά του Πρωθυπουργού στηρίζοντας την… Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πυρά κατά του Πρωθυπουργού στηρίζοντας την… Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με διαδοχικά tweets του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στήριξε την πρόεδρο της Βουλής λέγοντας πως έχει απόλυτο δίκιο παρά τις υπερβολές της ενώ ταυτόχρονα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι βάζει τους βουλευτές μέσα σε ένα 24ωρο να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας.

Μάλιστα χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα ως υποκριτή ενώ σχετικά με το «πρόβλημα Ζωή» τονίζει ότι για αυτό ευθύνεται ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και να το λύσει μόνος του.

Αναλυτικά ο κ. Γεωργιάδης έγραψε: 

Η γνώμη μου για την ΠτΒ είναι γνωστή, δεν την ψήφισα και έχω συγκρουστεί σφοδρά μαζί της, όμως με συγχωρείτε, με όλες της τις υπερβολές έχει επί της ουσίας απόλυτο δίκιο! Για τέταρτη φορά ο @atsipras που δυσανασχετούσε για μία τριήμερο επείγουσα διαδικασία στο παρελθόν τώρα μας βάζει πρακτικά σε ένα 24ωρο να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε το μέλλον της Χώρας. Επειδή αυτός είναι ανίκανος πρέπει νακαταργήσουμε τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες; Μία φορά επείγον, διότι δεν πρόλαβε, δεύτερη, άντε αλλά 4 φορές σε ένα μήνα; Αίσχος!Θυμάστε επί Σαμαρά πώς κάθε ΠΝΠ την κατήγγειλε προσωπικά ο @atsipras ως χούντα, κλπ;Μπορείτε να μετρήσετε πόσες ΠΝΠ έχει υπογράψει;Υποκριτής. Γενικά διακρίνω μία προσπάθεια διαφόρων και κυρίως του κ. Θοδωράκη να κρατήσουν τον @atsipras στο απυρόβλητο. Όχι αν η Ζωή είναι πρόβλημα. Ευθύνη έχει αυτός που την επέλεξε, δεν είναι δική μας δουλειά να του λύσουμε εμείς το πρόβλημα. Ο @atsipras οφείλει να το λύσει…Στα Οικονομικά φταίει για όλα ο @yanisvaroufakis , στα εσωκομματικά τους ο Λαφαζάνης, στα θεσμικά η Ζωή..ο @atsipras ευθύνεται για τίποτε;

 

Α.Κ. 


σχετικα αρθρα