Άγρια κόντρα με σκληρούς χαρακτηρισμούς και από τις δύο πλευρές, ξέσπασε ανάμεσα στην Πρόεδρο της Βουλής και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη. 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε επίθεση στον Νίκο Φίλη, κατηγορώντας τον ότι «την έχει ταυτίσει με τη Χρυσή Αυγή», αλλά και ότι την απείλησε ότι «θα σε τελειώσουμε». 

«Ο κ. Φίλης έκανε προσωπικές αναφορές σε εμένα. Ήταν σαφής η πρόθεσή του παρότι δεν αναφέρθηκε σε εμένα. Ο υπαινιγμός περί αυτοθυματοποίησης: Η στοχοποίηση που δέχομαι επί μήνες με τη σύμπραξή σας δεν είναι αυτοθυματοποίηση. Εξανίσαστε, για τις αναφορές περί εκφασισμού. Το γεγονός ότι για μήνες προσπαθείτε να με ταυτίσετε με τη ΧΑ επί τόσους μήνες δεν σας τιμούν. Mου έχετε πει ότι θα με τελειώσετε» δήλωσε απευθυνόμενη στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για ψέυδη και χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντοπούλου και ανέφερε:

Πρώτη φορά βλέπω τόσο χαμηλού επιπέδου φθηνές προσωπικές αντιπαραθέσεις. Η σημερινή διαδικασία δεν θα μείνει ως παράδειγμα λειτουργίας της Βουλής για πολλούς λόγους. Κυριότερος είναι οι προσωπικές αντεγκλήσεις. Έχουμε διαφωνίες πολιτικές, μπορούμε να τις συζητήσουμε. Δεν πρέπει όμως να καταφεύγουμε σε θυματοποίηση ή προσπάθεια θυματοποίησης.  

Όποιος βγαίνει και λέει ότι είναι περισσότερο ΣΥΡΙΖΑ από τους άλλους, δεν είναι περισσότερο ΣΥΡΙΖΑ. Τα όσα είπε η κ. Πρόεδρος την χαρακτηρίζουν.

Νωρίτερα ανέφερε: «Έχει γίνει μία προσωπική φθηνή αντιπαράθεση και η συνεδρίαση χαρακτηρίστηκε από προσωπικές αντεγκλήσεις Έγινε προσπάθεια αυτοθυματοποίησης μέσα εδώ».