Διευρυμένες επαφές θα έχει ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης στα πλαίσια της διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης που έλαβε σήμερα.

Έτσι πέρα από τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει σειρά συναντήσεων με παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς.

Ειδικότερα, αύριο ο κ. Λαφαζάνης θα συναντηθεί αύριο στις 10:30 το πρωί με τους εκπροσώπους των ΓΕΝΟΠ, ΟΜΥΛΕ, ΟΣΥΠΑ, ΠΟΣ, ΟΜ ΕΥΔΑΠ, την Επιτροπή Ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ, και την Επιτροπή Αγώνα Αεροδρομίου Ελληνικού.

Το μεσημέρι, στις 13:40 θα συναντηθεί με εκπροσώπους των: ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, Συλλόγου Μισθωτών Μηχανικών, ΠΟΘΑ, ενώ στις 18:00 θα έχει επαφές με εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου Ορχομενού, και του Πανελλήνιου Συλλόγου Κτηνοτρόφων.

Ο αυριανός κύκλος επαφών θα ολοκληρωθεί στις 19:00 με συνάντηση με εκπροσώπους της ΓΣΒΕΕ.

Ταυτόχρονα, την Πέμπτη στις 10:00 θα συναντηθεί με εκπροσώπους των Ομοσπονδία Αρτοποιών, στις 10:30 με εκπροσώπους Συλλόγου Πρακτορείων ΟΠΑΠ, στις 11:00 με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Φορτηγών, στις 11:30 με εκπροσώπους της ΕΣΑΜΕΑ, στις 13:30 με εκπροσώπους της ΠΟΜΙΔΑ και του Συντονιστικού Κοινοτήτων Περιοχών Αττικής και στις 14:30 με εκπροσώπους Κοινωνικών Ιατρείων Αττικής.