Με ένα πανό εμφανίστηκαν στη Βουλή οι βουλευτές του Άρμα Πολιτών, Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου, το οποίο μάλιστα σήκωσαν στη Βουλή. Η κίνηση είχε σχεδιαστεί από χθες το βράδυ και αποφασίστηκε σήμερα το πρωί. Αρχικά προσπάθησαν να αναρτήσουν το πανό στην κύρια είσοδο της Βουλής, πίσω από το άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη. Κάτι τέτοιο δεν επετράπη και το πανό αναρτήθει τελικά στην είσοδο που χρησιμοποιούν οι υπουργοί για την εισοδό τους στη Βουλή.

«Η ενέργεια μας είναι συμβολική και ουσιαστική. Συμβολική γιατί το κοινοβούλιο είναι ιδιοκτησία του λαού τον οποίο εκφράζουμε και εκπροσωπούμε. Ουσιαστική γιατί ο πρωθυπουργός συμπεριφέρεται σαν Λουδοβίκος, καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου πολιτικούς και αρχηγούς α λα καρτ. Από πού κι ως πού ο πρωθυπουργός διακρίνει τα νόμιμα κόμματα σε ''πράσινους και βενετούς'' σε αρεστούς και μη αρεστούς. Είναι αυθαιρεσία με προφανή μικροκομματικά κίνητρα που κουρελιάζουν τους θεσμούς», τόνισε ο κ. Δημαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται παρόμοιες κινήσεις και από άλλους βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης.Πηγή:  Fimotro.blogspot.com/ NEWPOST.GR