Ένας απίστευτος διάλογος εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, μεταξύ της Θεανώς Φωτίου και της Ραχήλ Μακρή

Η αρχή έγινε από την κ. Φωτίου, η οποία σε μία αιχμή κατά της κ. Μαρκή η οποία πρόσφατα προσχώρησε στη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. 

«Εγώ δεν ήρθα εδώ για να ξεκατινιαστώ με ανθρώπους που δήθεν προσεταιρίζονται την Αριστερά. Ήρθα εδώ για να υπερασπιστώ το δίκιο του ελληνικού λαού», είπε χαρακτηριστικά η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Σχολίασε ταυτόχρονα πως ίδια παραμένει σταθερή στις απόψεις της και ότι δεν είναι εκείνη που άλλαξε τρία κόμματα μέσα σε τρία χρόνια, ρίχνοντας «καρφί» για την κυρία Μακρή. 

Η απάντηση της Ραχήλ Μακρή ήταν στο ίδιο μήκος κύματος: «Οδηγείτε τους ανθρώπους στην ακραία φτώχεια. Μάθετε να φτιάχνετε μαρμελάδες, να ταΐσετε τους φτωχούς. Στο Βελβεντό έχουμε πολύ ωραία ροδάκινα». 

Τελικά η κ. Φωτίου αποχώρησε με την Ραχήλ Μακρή, να απαντάει: 

«Είστε η ντροπή της Αριστεράς».

Ολόκληρος ο διάλογος

Φωτίου: Εγώ μπήκα στην πολιτική τα τρία τελευταία χρόνια, δεν άλλαξα τρία κόμματα τα μέσα σε τρία χρόνια. Είμαι σταθερή σε αυτό που πιστεύω μια ζωή, δηλαδή στη  ριζοσπαστική Αριστερά. 

Μακρή: Το μνημόνιο δεν είναι ούτε ριζοσπαστικό, ούτε αριστερό

Φωτίου: Συνέλθετε κυρία Μακρή! 

Μακρή: Οδηγείτε τους ανθρώπους στην ακραία φτώχεια

Φωτίου: Κύριε Αυτιά μπορώ να σηκωθώ να φύγω, δεν ήρθα εδώ για να ξεκατινιαστώ με ανθρώπους που δήθεν προσεταιρίζονται την Αριστερά. Ήρθα εδώ για να υπερασπιστώ το δίκιο του ελληνικού λαού. Πρέπει να επιβάλλετε την τάξη!

Μακρή: Μάθετε να φτιάχνετε μαρμελάδες να ταΐσετε τους φτωχούς. Στο Βελβεντό έχουμε πολύ ωραία ροδάκινα. Να 'ρθείτε να σας μάθουμε!

Φωτίου: Θα φύγω άλλη μια φορά γιατί αυτή είναι η αξιοπρέπεια της Αριστεράς

Μακρή: Να φύγετε να πάτε στο καλό. Είστε η ντροπή της Αριστεράς. Τα μνημόνια που υπογράψατε δεν είναι ούτε Αριστερά ούτε ριζοσπαστικά.