Με έντονη διάθεση νοσταλγίας αναμένονται να επανέλθουν σήμερα στα γραφεία της ΝΔ στην Ρηγίλλης για την ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη σύσσωμα τα στελέχη του κινήματος.

Τον τόνο έδωσαν από το πρωί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΝΔ αναγγέλοντας : 

Στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευ. Μεϊμαράκη, στο ιστορικό κτίριο της οδού Ρηγίλλης 18. Η Ελλάδα μπροστά. 

Τον...χορό της νοσταλγίας έσυραν με posts τους διακεκριμένοι βουλευτές του κόμματος.

Ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής ανέβασε μια φωτογραφία του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή από τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος, γράφοντας:

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, 40 χρόνια πριν, εγκαινίασε τα γραφεία στην οδό Ρηγίλλης στις 11 Ιουλίου του 1975. Αύριο στις 19.30 θα είμαστε όλοι ξανά στο σπίτι μας, στη Ρηγίλλης 18.

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook μια δική του φωτογραφία ως παιδί με τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο μπαλκόνι του κτιρίου της Ρηγίλλης σχολιάζοντας : «Αύριο στις 19:30, θα είμαστε όλοι στη Ρηγίλλης. Αντλούμε δύναμη από την ιστορία μας!».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη πόσταρε τα εξής στο Facebook: 

«Στις 19.30 συναντιόμαστε στη Ρηγίλλης. Ενωμένοι και δυνατοί. Εκεί που ξεκινήσαμε! Προχωράμε μπροστά. Αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα της ευημερίας και της προκοπής.Την Ελλάδα της ελευθερίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΟΝΝΕΔ, απευθύνοντας προσκλητήριο για την αποψινή ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με το εξής κείμενο:

Την Τρίτη 01.09.2015 και ώρα 19.30 δίνουμε ραντεβού εκεί απ΄ όπου ξεκινήσαμε. Ρηγίλλης 18. Στο ιστορικό κτίριο όπου πανηγυρίσαμε, κλάψαμε και γράψαμε την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας.