Άτυπη συνάντηση είχαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που ο προεδρος της ΝΔ έφτανε για να ξεκινήσει την περιοδεία του στην Κρήτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περίμενε σε διπλανή αίθουσα για να πετάξει πίσω για την Αθήνα.

Ο κ. Μεϊμαράκης πήγε στο χώρο όπου βρισκόταν ο κ. Τσίπρας, τον χαιρέτησε λέγοντας του ότι «πέρα από την αστική ευγένεια, υπάρχει και η κρητική ευγένεια».

Πηγή: twitter- Αναστασία Γιάμαλη

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει από την Κρήτη όπου και άρχισε τις περιοδείες του με σταθμούς τους νομούς Χανίων και Ρεθύμνης. 

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα βρίσκεται σήμερα και αύριο στην Κρήτη όπου θα έχει συναντήσεις με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και με παραγωγικούς φορείς.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε λίγο μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου:

Είναι μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση, που βρίσκομαι στα πάτρια εδάφη, στην Κρήτη, στο Νομό Ηρακλείου. Όπως ξέρετε, η καταγωγή μου είναι από εδώ. Και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος από την υποδοχή των φίλων μας, οι οποίοι ανεξαρτήτως ποιο κόμμα προτιμούν, μας αγαπούν, είναι φίλοι μας και πιστεύω ότι θα μας προτιμήσουν σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Είναι χαρά μου, επίσης, που συνοδεύομαι από όλους τους Κρήτες βουλευτές, από τους βουλευτές που έχουν δώσει μάχη, εδώ στην Κρήτη, για τις αρχές μας, για τις αξίες μας, για τη μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Σας ευχαριστώ πολύ.