Διαμάχη στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Mega είχαν το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Παππάς και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, αλληεκτοξεύοντας κατηγορίες σχετικά με την υπεράσπιση των εργαζόμενων. 

Όλα ξεκίνησαν όταν, δίνοντας το παρών σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο κ. Παππάς κατηγόρησε τον κ.  Παναγόπουλο, ότι η ΓΣΕΕ βρέθηκε δίπλα στις δυνάμεις για την υποστήριξη του τελεσιγράφου που έστειλαν οι δανειστές όπου μέσα από αυτό καταργούνταν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις.

Η κόντρα τους φούντωσε όταν ο Στέλιος Παππάς κατηγόρησε τον Γιάννη Παναγόπουλο, ότι η ΓΣΕΕ δεν έκανε συγκεντρώσεις για την υπεράσπιση των συλλογικών συμβάσεων και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Σύμφωνα με τον κ. Παππά:

Συμπαρατάχθηκατε με όλες τις δυνάμεις που μας έστειλαν τελεσίγραφο για την κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Η απάντηση του Γ. Παναγόπουλου:

Εδώ που μας χρωστάγατε μας πήρατε και το βόδι. Χρειάζεται απύθμενο κόμματικό θράσος για να καταφέρεται εναντίον της ΓΣΕΕ που έχει πάει σε όλα τα διεθνή φόρα, έχει πετύχει αποφάσεις εναντίον των ομαδικών απολύσεων. Όμως δεν με εκπλήσσει, όταν έχεις υπογράψεις σαν κυβέρνηση την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων. Νομίζεις ότι είμαστε στην Θεσσαλονίκη για αναψυχή; Ότι οι απεργίες γίνονται για πλάκα ; Πάνω από 1,5 εκατ. έχουν χάσει την δουλειά τους. 

Σύμφωνα με τον Στέλιο Παππά:

Αυτά που ξέρετε αφήστε τα. Είναι υποχρέωσή σας να το κάνετε. Δεν διαδηλώνατε μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και διαδηλώνατε υπέρ του όχι; 

Για να έρθει η απάντηση του Γ. Παναγόπουλου: 

Ο σταλινισμός στον οποίο έχετε θητεύσει χρησιμοποιεί τέτοια επιχειρήματα. Αυτά να τα λέτε άλλους. Αυτή την στιγμή δεν εκπροσωπείτε όπως πρέπει τους εργαζόμενους. 


Πρόσθεσε δε απευθυνόμενος στον πατέρα του τέως υπουργού Επικρατείας: «Θα σας ζητήσουμε πιστοποιητικό εκπροσώπησης και αριστεροφροσύνης»...