«Μία μέρα στη ζωή της Λίνας, ιδιωτικής υπαλλήλου» είναι ο τίτλος του νέου τηλεοπτικού σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, ενόψει της κάλπης της 20ης Σεπτεμβρίου.

Το νέο σποτ είναι γυρισμένο με την τεχνική PoV (Point of View), που για πρώτη φορά χρησιμοποιείται σε πολιτική διαφήμιση στην Ελλάδα. Το γρήγορο μοντάζ και οι μικρές, γεμάτες ένταση σκηνές, σε συνδυασμό με τη μοντέρνα και φρέσκια κινηματογράφηση δίνουν την αίσθηση video clip. Παραγωγή χαμηλού κόστους που δίνει έμφαση στο στοιχείο του ρεαλισμού, στην απεικόνιση της πραγματικότητας, σύμφωνα με τη ΝΔ.

Στο σποτ βλέπουμε μια μέρα από τη ζωή της Λίνας, μιας νέας ιδιωτικής υπαλλήλου. Το πρόσωπο της πρωταγωνίστριας δεν εμφανίζεται αλλά βλέπουμε μόνο ό,τι βλέπουν τα μάτια της.  Η ταινία ξεκινά με τη Λίνα που ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά της, όπου ακούει τον πρωθυπουργό να μιλά από την τηλεόραση. 

Το σενάριο βασίζεται στο τρίπτυχο «ψέμα - αλήθεια - επίπτωση». Οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα (τα ψέματα) -όπως αναφέρεται- έρχονται σε αντίστιξη με το τι έγινε πραγματικά (την αλήθεια) και με τις επιπτώσεις που είχαν όλα αυτά στην πράξη. Η ζωή της Λίνας βρίσκεται σε αδιέξοδο, στο αδιέξοδο που οδήγησε την Ελλάδα ο κ. Τσίπρας. Η πρωταγωνίστρια αντιλαμβάνεται ότι «δεν γίνεται έτσι”.

Ωστόσο, υπάρχει διέξοδος. Ο δρόμος μπορεί να ανοίξει από όλους εμάς, τους πολίτες, μαζί.  Για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται Σταθερότητα, Συνεργασία, Ειλικρίνεια, Προοπτική. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη που μπορεί να εξασφαλίσει αυτές τις προϋποθέσεις. Είναι η μόνη που μπορεί να ενώσει τους Έλληνες σε ένα κοινό στόχο. Να πάμε την Ελλάδα Μπροστά, τονίζεται απο τη ΝΔ.