Εμφαση στην προσπάθεια για μια βιώσιμη ανάπτυξη και την προσέλκυση επενδύσεων, με όρους προστασίας του περιβάλλοντος και της εργασίας, δίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Αυτό ακριβώς σηματοδότησε και η επίσκεψη του στο Περίπτερο της Ελληνικής Εταιρίας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου, στην 80η ΔΕΘ, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Εταιρίας Χρήστος Στάϊκος.

Ο κ. Στάϊκος είπε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ότι στόχος της Εταιρίας είναι η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της χώρας στους τομείς του τουρισμού, της ενέργειας, των τροφίμων, της μεταποίησης και η ενίσχυση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων να εξάγουν τα προϊόντα τους, που έχουν υψηλή προστιθέμενη αξία, σε αγορές του εξωτερικού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το Περίπτερο της Πυροσβεστικής την οποία και συνεχάρη για τις υπηρεσίες που προσφέρει και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών τη θερινή περίοδο.

Τέλος,ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε και το Περίπτερο του ΠΑΟΚ, όπου του πρόσφεραν μια φανέλα της ομάδας και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα τη δώσει στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος είναι υποστηρικτής του ΠΑΟΚ.