Το Σάββατο στις 29 Αυγούστου, το βράδυ της τελευταίας πανσελήνου του καλοκαιριού, το τέως πρωθυπουργικό ζεύγος Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα, απόλαυσαν το αυγουστιάτικο φεγγάρι «στο επινοικιασμένο on the beach σπίτι στο Σούνιο του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη των DHI».

Το ρεπορτάζ από το ρομαντικό βράδυ καταγράφει στη στήλη του στα ΝΕΑ ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαχρήστος, σύμφωνα με τον οποίο το ζεύγος δεν απόλαυσε τη βραδιά τετ-α-τετ αλλά παρέα με 60 περίπου φίλους και μέλη της οικογένειας, συνοδεία house music και finger food σε ένα full moon party.

Το πάρτι διοργάνωσε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα για να τον ανεβάσει ψυχολογικά, ενώ παρόντες ήταν ο Αλέκος Φραμπουράρης και, φυσικά, ο οικοδεσπότης εφοπλιστής κ. Γιώτης. 

Ολόκληρο το άρθρο του Γιώργου Παπαχρήστου στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ:

Τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι, και είναι - παρά τον καύσωνα - η ώρα για έναν θερινό απολογισμό, θεωρώ πως είναι ευκαιρία να προσθέσω κι εγώ το κατιτίς μου στο υπέροχο φετινό καλοκαίρι της οικογένειας του προέδρου Αλέξη. 

Συνέβη, λοιπόν, το Σάββατο 29 Αυγούστου και, αν και καθυστερημένα, μου φαίνεται πως αξίζει τον κόπο να το αναφέρω, για να καταδείξω απλώς και μόνο ότι το τέως πρωθυπουργικό ζεύγος Αλέξη - Μπέττυς είναι δυο άνθρωποι που δεν κρατούν για τον εαυτό τους τις μικρές όμορφες στιγμές της ζωής, αλλά επιδιώκουν να τις μοιράζονται.

Λοιπόν - γνωστός και μη εξαιρετέος πληροφοριοδότης με διαβεβαίωσε ότι το βράδυ εκείνο, το βράδυ της πανσελήνου του Αυγούστου, το αγαπημένο ζεύγος το πέρασε στο υπενοικιασμένο on the beach σπίτι του γνωστού εφοπλιστή στο Σούνιο, αλλά όχι κατά μόνας, δηλαδή tête-à-tête. Οπως εγκύρως πληροφορήθηκα, το σπίτι που υπενοικιάστηκε τη ευγενή φροντίδι ενός κυρίου Γιώτη, γνωστού και κυρίου DHI «το αποτέλεσμα μετράει» (εις ό,τι αφορά το «δύσκολο» θέμα της πλήρωσης τριχών αποψιλωμένων κεφαλών), εκείνο το βράδυ «άνοιξε». Η τέως δεύτερη πρώτη κυρία της χώρας (Πρώτη εκ των πραγμάτων είναι η αγαπητή μου κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου) αποφάσισε να καλέσει τους φίλους της, να απολαύσουν το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου συνοδεία house μουσικής. Για ένα full moon party, μια γνωστή αγαπημένη συνήθεια των αστών. Η βραδιά κύλησε υπέροχα δίπλα στο κύμα, είχε ποτό και finger food (από catering φαντάζομαι), συζητησούλα με πολιτική σε ελαφρές δόσεις, γελάκια και αισιοδοξία.

Μου είπαν επίσης ότι το παρτάκι ήταν μια έκπληξη για τον πρόεδρο Αλέξη και ότι το οργάνωσε η Μπέττυ για να τον ανεβάσει λίγο - μια και το τελευταίο διάστημα δείχνει όλο και πιο απόμακρος (γιατί άραγε;). Μετείχαν περί τα 60 άτομα, όλοι φίλοι και μέλη της οικογένειας (αδερφοξάδερφα), ο απαραίτητος μπαρμπα-Αλέκος Φλαμπουράρης και φυσικά ο κύριος DHI «το αποτέλεσμα μετράει» Γιώτης.

Πάντα τέτοια εύχομαι...