Δεν έχει τέλος  η κόντρα του Δημήτρη Μάρδα με την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αυτή τη φορά, ένα σχόλιο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών φούντωσε την αντιπαράθεση.

«Φίλοι με ενημέρωσαν ότι πριν μια εβδομάδα ήμουν ο 8ος ανθρώπινος στόχος της Ζωής (της Κωνσταντοπούλου φυσικά). Χθες μου είπαν ότι αναβαθμίστηκα στη 4η θέση! » έγραψε στο Facebook ο κ. Μάρδας,  υποστηρίζον τας ΄οτι τον έχει βάλει στο στόχαστρο η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι «η Πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε να συμβάλλει μέσω του προϋπολογισμού της Βουλής, με 5 εκ ευρώ στο πρόγραμμα της ανθρωπιστικής κρίσης»

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μάρδα:

Φίλοι με ενημέρωσαν ότι πριν μια εβδομάδα ήμουν ο 8ος ανθρώπινος στόχος της Ζωής (της Κωνσταντοπούλου φυσικά). Χθες μου είπαν ότι αναβαθμίστηκα στη 4η θέση! Ενδεχομένως όλα αυτά να είναι φήμες βέβαια. Θα δούμε την επόμενη βδομάδα την τελική προ των εκλογών κατάταξη μου, οπότε τότε θα κάνουμε τις δέουσες αναλύσεις αν υποβαθμιστούμε πάλι…

Να σημειώσουμε βέβαια ότι η Πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε να συμβάλλει μέσω του προϋπολογισμού της Βουλής, με 5 εκ ευρώ στο πρόγραμμα της ανθρωπιστικής κρίσης, όπου όλα τα υπουργεία είχαν μερίδιο συμμετοχής από τους προϋπολογισμούς τους. Από την άλλη, σε μια περίοδο κρίσης ρευστότητας, αρνήθηκε να δανείσει το κράτος με 50 εκ ευρώ από τα διαθέσιμα της Βουλής (ήταν σε προθεσμιακό λογ/σμο), παρά το γεγονός ότι τα τότε παρόντα επτά μέλη του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, συμφώνησαν κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης για κάτι τέτοιο. Η Ζωή διαφώνησε, ως εκ τούτου αρχηγού παρόντος… η δημοκρατία περιττεύει!